Anti / minnen - Norén, Lars; Reis, Mikael van; Reis, Mikael van (Ersatz, 2024)
Mikael van Reis och Lars Norén träffades under tjugo års tid för att tala om liv, litteratur och skapande. Det blev femton vindlande samtal som bildar en levnadsmosaik av söner och döttrar, mödrar och fäder, schack och nihilism, Weil och Marat, poesi och filosofi, svensk teaterhistoria och uppväxten på hotellet i Genarp.
Keywords: Norén, Lars; litteratur; dramatik; lyrik; filosofi; dramatiker; diktare; teaterregissörer; personhistoria; kirjallisuus; lyriikka; filosofia; näytelmäkirjailijat; runoilijat; teatteriohjaajat; henkilöhistoria; näytelmäkirjallisuus; Ruotsi; Sverige