Rasskaztšik : vospominanija barabanštšika Nirvana i frontmena Foo Fighters - Grohl, Dave; Rolinskaja, Je. O. (Music legends & idols, 2022)
Tiivistelmä venäjäksi.
Keywords: Grohl, David; Foo Fighters (yhtye); Nirvana (yhtye : Yhdysvallat); muusikot; laulajat; yhtyeet; rock; grunge; henkilöhistoria; Yhdysvallat