Just sopivasti ketterä : ketterällä kehityksellä kohti parempaa elämää - Niemi, Antti; Hietaniemi, Jari (Art House, 2020)
Miten fiksata henkinen ja fyysinen työympäristö sellaiseksi, että työnteko sujuu keskittyneesti ja hartiatkin pysyvät vetreinä? Miten löytää arjesta aikaa itseä inspiroivaan tekemiseen? Miten saada motivaatiota pitkäjänteisten tavoitteiden saavuttamiseen? Miten olla just sopivasti ketterä ihminen? Just sopivasti ketterä on kiireisen tietotyöläisen opas työn ja muun elämän parempaan hallintaan. Kirja avaa bisnesmaailmasta tuttua ketterän kehityksen ajattelutapaa ja ruotii sen avulla veikeästi tietotyöläisten tyypillisiä elämänhallinnan kompastuskiviä. Se tarjoaa konkreettisia työkaluja ja nopeita korjausliikkeitä mutta herättelee myös tarkastelemaan omaa elämää syvemmin ja kauaskantoisemmin.
Keywords: tietotyö; itsensä johtaminen; ajanhallinta; priorisointi; työelämä; motivaatio; palautuminen; vapaa-aika; elämänhallinta; ketterät menetelmät