Kärlekens koreografi : du och jag och vi hos psykologen - Linnér, Allan; Nyman, Anders (Stockholm : Natur & Kultur, 2017)
Författarna, båda leg. psykolog och leg. psykoterapeut, skriver om relationer - om par som kanske en gång var ett sammansvetsat vi och som vill vara det igen och om andra som kanske istället hämtar hjälp att gå vidare som jag och du. De ger verktyg för att par ska kunna samtala på ett annat sätt, lättare lösa konflikter och bli bättre på att möta svårigheter rörande t.ex. sex, gränser, makt, intimitet, ekonomi och arbetsfördelning.
svenska
aineisto at espoo.fi
KIRJA / BOK
Keywords: ihmissuhteet; parisuhde; ongelmat; pariterapia; mänskliga relationer; parförhållande; problem; parterapi