Kulttuurin julkinen rahoitus Suomessa - tilastot ja todellisuus : rahoitustilastojen käyttökelpoisuudesta ja 1990-luvun rahoitustilanteesta taide- ja kulttuurilaitosten kannalta = Public financing of the arts and culture - statistics and reality in Finland : methodological issues and identification of the 1990s turning points that re-shaped the conditions of cultural and art institutions - Heiskanen, Ilkka (Helsinki : Taiteen keskustoimikunta, 2000)
English summary
suomi
R. Wiirilinna
KIRJA / BOK
Keywords: kulttuuri; rahoitus; taiteen tukeminen; kulttuurilaitokset; julkiset menot; julkinen talous; tilastointi