Mindfulnessbaserad självhjälp : en övningsbok vid depression, oro och ångest - Teasdale, John D.; Williams, Mark; Segal, Zindel; Kabat-Zinn, Jon; Trägårdh, Eva (Natur & Kultur, 2015)
Tre ledande forskare visar hur vi kan praktisera mindfullness i vår vardag för att hantera svåra tankar och känslor. Ljudövningar att lyssna på ingår.
Keywords: mindfulnessmeditation; kognitiv terapi; egenvård; depression : behandlingsmetoder; ångest : behandlingsmetoder; stresshantering; närvaro; meditation; övningar; tietoinen läsnäolo; kognitiivinen terapia; itsehoito; masennus : hoitomenetelmät; ahdistus :; stressinhallinta; läsnäolo; mietiskely; harjoitukset