Eldvittnet : kriminalroman - Kepler, Lars; Malmsjö, Jonas (Bonnier Audio, 2011)
Tredje boken med kriminalkommissarie Joona Linna. När ett mord inträffar på en sluten anstalt för unga kvinnor med destruktivt beteende, bestämmer sig mediet Flora Hansen för att ringa polisen och hävda att hon har kommit i kontakt med den dödas ande. Joona Linna upptäcker att något fastnat under offrets ena nagel.
Keywords: Linna, Joona, : fiktiivinen henkilö; thriller; polisromaner; mord : ungdomar : flickor; medier : spiritism; vårdanstalter : självskadebeteende; ljudböcker