I natt är du död - Sten, Viveca; Ewerlöf, Katarina (Morden i Sandhamn, 2011)
Fjärde Sandhamnsdeckaren med kriminalinspektör Thomas Andreasson och juristen Nora Linde. Studenten Markus Larsson hittas död i sin lägenhet. Allt tyder på självmord, men hans mamma är övertygad om att han blivit mördad. Polisens undersökning leder till Korsö militärförläggning utanför Sandhamn, bas för kustjägarna.
Keywords: Andreasson, Thomas, : fiktiivinen henkilö; kriminalromaner; polisromaner; fingerade brott : självmord; seriemördare; värnpliktiga; militärbaser : Korsö; ljudböcker