Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns - Cain, Susan; Wallin, Bitte (Stockholm : Mondial, 2022)
Av alla människor i vår omgivning är en tredjedel introverta. De lyssnar hellre än pratar, läser hellre än festar, skapar hellre en marknadsför sig. Ofta är det ett drag som inte belönas. Men i sin numera klassiska bok berättar Susan Cain varför de tysta tvärtom är helt avgörande för våra samhällen.[Bokinfo]
Keywords: hiljaisuus; introversio; ujous; temperamentti; sosiaalisuus; sosiaalinen käyttäytyminen; persoonallisuuden piirteet; luonteenpiirteet; persoonallisuuden kehitys; persoonallisuuden psykologia; ihanteet; ihmiskuva; ekstroversio; kritiikki; tystnad; introversion; blyghet; temperament; socialitet; socialt beteende; personlighetsdrag; karaktärsdrag; personlighetsutveckling; personlighetspsykologi; ideal; människosyn; extroversion; kritik