Charlie blir en T-rex - Copeland, Sam; Horne, Sarah; Risheden, Jan (Opal, 2019)
En fantastiskt rolig berättelse med en allvarlig underton av oro och ångest och med en fin skildring av vänskaps- och familjerelationer. Charlie blir en T-Rex är den andra boken om Charlie McGuffin - en helt vanlig pojke som kan förvandlas till djur!
Keywords: McGuffin, Charlie : (fiktiv gestalt); bekymmer; ängslan; metamorfos (biologi); djur; vänskap; pojkar; familjer (grupper)