Yliopistot ja kirkon magisterium reformaation alkuvaiheessa. 3, Reformaatioliikkeen torjuneiden yliopistojen kannanotot 1521-1528 - Arffman, Kaarlo (Suomen kirkkohistoriallisen seuran toimituksia = Finska kyrkohistoriska samfundets handlingar, ISSN 0356-0759, 1990)
Zusammenfassung: Die Universtitäten und das Magisterium der Kirche im Anfangsstadium der Reformation. 3 : Stellungnahmen der Universitäten, die die Reformation ablehnten (1521-1528).
Keywords: 1500-luku; 1500-talet; auktoriteetti; auktoritet; kirkkohistoria; kyrkohistoria; reformaatio; reformationen; romersk-katolska kyrkan; roomalaiskatolinen kirkko; universitet; yliopistot