Mishima Yukion kirjallisuuskäsitys ja dialogi Nihon rōmanha-ryhmän kanssa toisen maailmansodan aikaisen ja sen jälkeisen Japanin kulttuuristen muutosten kontekstissa - Rajala, Terttu (Publications of the University of Eastern Finland, 2017)
Mishima Yukio's conception of literature and dialogue with Nihon rōmanha in the context of Japan's cultural crisis during and after the Second World War.
Keywords: Mishima, Yukio, : 1925-1970; Intertextuality; Japanese literature; intertekstuaalisuus; intertextualitet; japaninkielinen kirjallisuus; litteratur på japanska; kirjallisuudenhistoria; kirjallisuudentutkimus; litteraturhistoria; litteraturvetenskap; nostalgi; nostalgia; Japan; Japani