Structure modification of milk protein gels by enzymatic cross-linking
Structure modification of milk protein gels by enzymatic cross-linking
Linkki verkkoaineistoon
(Useita organisaatioita)
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
82, noin 50 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Espoo :
VTT,
2012.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2012 |
Sarja | VTT Science, ISSN 2242-119X; 24. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Dilek Ercili-Cura |
Verkkoaineisto |
9789513879518 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia viitteitä. |
ISBN |
978-951-38-7950-1 pehmeäkantinen |