Att tala om vem man är : en språkvetenskaplig studie om transitivitet, agentivitet och engagemang i unga kvinnors erfarenhetsberättelser - Almér, Elin (Gothenburg monographs in linguistics, 2011)
English summary.
Keywords: Identity (Psychology); Language; Narration (Rhetoric); Sociolinguistics; Young women; berättande; identiteetti; identitet (självbild); kerronta; kielitiede; narratiivisuus; narrativitet; nuoret aikuiset; psykologi; psykologia; sociolingvistik; sosiolingvistiikka; språkvetenskap; unga vuxna