Vuosien 1917-19 kulkutaudit, espanjantauti ja vankileirikatastrofi : historiallisepidemiologinen näkökulma Suomen väestön korkeaan tautikuolleisuuteen - Mäkelä, Pentti (Valtioneuvoston Kanslian julkaisusarja, 2007)
English summary (s. 435-448).
Keywords: 1917; 1917-1919; 1918; 1919; epidemiat; espanjantauti; historia; kuolleisuus; sairaanhoito; Suomen sisällissota; tartuntataudit; sairaudet; terveydenhuolto; vankileirit; epidemier; spanska sjukan; mortalitet; sjukvård; finska inbördeskriget; smittsamma sjukdomar; sjukdomar; hälso- och sjukvård; fångläger; Suomi; Finland