Perusarvot puntarissa : nuorisobarometri 2007 - Myllyniemi, Sami (Julkaisuja / Nuorisoasiain neuvottelukunta, 2007)
Abstract.
Keywords: arvot (käsitykset); asenteet; elämänodotukset; koulutus; mielipiteet; nuoret; sosiaaliset suhteet; tulevaisuudenodotukset; tyytyväisyys; työelämä; vaikuttaminen; yhteiskunta; värderingar (uppfattningar); attityder; förväntningar på livet; utbildning; åsikter; ungdomar; sociala relationer; framtidsförväntningar; tillfredsställelse; arbetsliv; påverkan; samhället; perusarvot