Keski-Euroopan maat talouden ja kauppapolitiikan toimijoina - Serni, Janne (Kauppa- ja teollisuusministeriön tutkimuksia ja raportteja, 1997)
Abstract: Countries of Central Europe as economic and commercial policy operators.
Keywords: kauppapolitiikka; regionalismi; taloudellinen yhteistyö; talous; talouspolitiikka; handelspolitik; regionalism; ekonomiskt samarbete; ekonomi; ekonomisk politik; Eurooppa; Keski-Eurooppa; Puola; Slovakia; Slovenia; Tšekki; Unkari; Europa; Centraleuropa; Polen; Slovakien; Slovenien; Tjeckien; Ungern