Juhlivia ihmisiä São Bartolomeussa Pirajassa
Kuvassa on metsänrajassa istuvia ja seisovia ihmisiä sekä tanssivia naisia. Istuvien joukossa on atabaque -rummun soittajia. Etualalla on mies raidallisessa paidassa sekä lapsia. Kuva on otettu Sao Bartolomeussa Pirajassa.
Keywords: 1960-luku; Brasilia; valokuvat; rituaalit; rituals; juhlat; festivals