Kalastuverkkoja kuivumassa rannalla Itaparican saarella
Kuvassa näkyy kuivumassa olevia verkkoja sekä taustalla oljista ja laudoista rakennettuja majoja. Helinä Rautavaaran laatiman kuvaluettelon mukaan kuva on otettu Itaparican saarella.
Keywords: Brasilia; valokuvat; 1960-luku; kalastus; fishing