veistos
Puinen veistos, joka esittää naishahmoa. Nainen istuu matalalla punertavaksi maalatulla istuimella ja imettää lasta. Naisella on pitkä kapea vartalo sekä pitkät raajat ja rinnat. Päään päälle on kuvattu tyylitellen hiuslaite, joka koostuu kuudesta paksusta letistä ja joista päällimmäiset kaksi kaartuvat yhteen pään päällä. Veistoksen vatsassa on uurrekoristelua. Veistoksessa on valkoista maalia tms. patinana.
Keywords: mytologia; mythology; 1900-luku; veistokset; Ghana; Norsunluurannikko; sculpture; puutyöt; woodwork; istuva hallitsijahahmo