kaulakoru; Pretovelhon asumus
Kaulanauha, joka on valmistettu siemenistä, hedelmien kivistä sekä talttamaisista hampaista. Korun osat on pujotettu metallilankaan, jonka päät on käännetty lenkeiksi. Osat on liitetty näiden lenkkien avulla yhteen, jotta on muodostunut ketju.
Keywords: alttarit; kaulakorut; siemen; 1900-luku; Brasilia; Suomi