vyö; nahkavyö; asuste
Asuste, jossa on kahteen nahkanyöriin kiinnitetty liikuteltavia suorakaiteenmuotoisia koteloita. Kotelot on tehty nahasta, ja joka toinen niistä on punainen ja joka toinen tummanruksea. Kotelot on koristeltu kaurisimpukoilla ja painokuvilla.
Keywords: leatherwork; asusteet; vyöt; nahkatyöt; Nigeria; 1900-luku; amuletit; amulets; kotelot