Laulumaa - Viitasen Piia; Hyväluoma, Tero; Kapari, Oona; Laine, Miia; Lehtonen, Oskari (lyömäsoittaja); Louhivuori, Kalevi; Malmivaara, Mikko; Niemelä, Juho; Palu, Sarah; Tyni, Matias; Viitanen, Piia; Texicalli Records ([Kustannuspaikka tuntematon] : Texicalli Records, 2016)
11 kappaletta.
Miksi pelkäisin ; Vieraita loppuun saakka ; Saman virran reunalla ; Vanha ystävä ; Sana vaan ; Kuuletko äitini mua ; Laulumaa ; Rukous rauhasta ; Maa on syntinen laulu ; Luovu laulaen ; Kanna minut, kannan sinut.
Laulujen sanat tekstiliitteessä.
Laulujen sanat tekstilipukkeessa.
Oona Kapari (tuottaja).
Viitasen Piia: Piia Viitanen (säveltäjä, sanoittaja, laulu, akustinen kitara), Juho Niemelä (bassokitara), Mikko Malmivaara (sähkökitara, akustinen kitara), Matias Tyni (kosketinsoittimet, akustinen kitara), Oskari Lehtonen (rummut, lyömäsoittimet).
Viitasen Piia (yhtye): Piia Viitanen (lauluääni, puhe 9, kitara), Juho Niemelä (kontrabasso, sähköbasso), Mikko Malmivaara (sähkökitara, akustinen kitara), Matias Tyni (kosketinsoittimet, akustinen kitara), Oskari Lehtonen (rummut, lyömäsoittimet). Lisäksi: Tero Hyväluoma (viulu), Miia Laine (sello), Sarah Palu (kantele, harppu), Kalevi Louhivuori (trumpetti), Oona Kapari (taustalaulu, ohjelmointi).
Sanat: suomi.
Keywords: Viitasen Piia (yhtye) -- albumit; Viitasen Piia (yhtye) -- albumit; 2010-luku; laulaja-lauluntekijät; Suomi; popmusiikki