Lapsi seisoo talon pihaan johtavan tien reunassa. - Aimo Hyvärinen
Lapsi seisoo talon pihaan johtavan tien reunassa. Pieni lapsi seisoo kuvan vasemmassa etulaidassa vakavana, kädet suorina, talvivaatteissa, ja katsoo kohti. Hänen edessään lumihangella on pallo. Taustalla on puinen asuinrakennus ja sille johtava luminen tie. Rakennuksen takana on harva kuusimetsä.
Keywords: lapset (ikäryhmät); lumi; talvi; Petäjävesi