A rhetorical criticism of international animal law advocacy - Kivinen, Tero, 1984-; Helsingin yliopisto; Helsingin yliopisto. Oikeustieteellinen tiedekunta (Helsinki : University of Helsinki, 2023)
Tiivistelmä.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (Helda, katsottu 12.10.2023).
Keywords: eläinten oikeudet; eläinten hyvinvointi; eläinaktivismi; kansainvälinen oikeus; retoriikka; väitöskirjat