A rhetorical criticism of international animal law advocacy - Kivinen, Tero; Helsingin yliopisto; Helsingin yliopisto. Oikeustieteellinen tiedekunta (University of Helsinki, 2023)
Tiivistelmä.
Keywords: eläinten oikeudet; eläinten hyvinvointi; eläinaktivismi; kansainvälinen oikeus; retoriikka