Identifying research topics and collaboration networks in Finland : topic modelling of scientific publications in 2008-2019 - Mankinen, Katja; Leino, Yrjö, (Yrjö AJ); Suomen Akatemia ([Helsinki] : Academy of Finland, 2021)
Tiivistelmä.
Sammanfattning.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-kansisivulta.
Keywords: tutkimus; aiheet; tieteellinen julkaisutoiminta; aihemallinnus; bibliometriikka; koneoppiminen; tekstinlouhinta; viiteanalyysi; arviointi; vaikuttavuus