Työeläkemenoennuste vuodelle 2016 - Kiviniemi, Marja (Helsinki : Eläketurvakeskus, 2016)
Summary.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (katsottu 13.1.2022)
Keywords: 2016; työeläkkeet; menot; ennusteet; eläkkeet; vanhuuseläke