Kesämaa - Streng, Pekka, 1948-1975; Koivistoinen, Eero, 1946-; Pöyry, Pekka, 1939-1980; Walli, Hasse, 1948-; Ahvenlahti, Olli, 1949-; Knif, Tommy; Lievonen, Aarre; Valtonen, Ari; Lievonen, Make, 1947-2016; Ruohomäki, Jukka, 1947-2022; Ainoa Productions ([Helsinki] : Ainoa Productions Oy, 2020)
13 kappaletta.
SAAPUMISVALVONTA
Kappaleiden tekijätiedot puuttuvat julkaisusta.
Julkaistu 02/2020.
Pekka Streng (lauluääni, kitara, marakassit / 2-7,9-14), Hasse Walli (kitara /1,3-5,12, syntetisaattori /1,9), Olli Ahvenlahti (piano, sähköpiano, urut, harmoni, celesta /1-4,6,8-12,14), Ari Valtonen (rummut, bongorummut /1-6,8,10,12), Pekka Pöyry (huilu /3,5,10), Eero Koivistoinen (saksofoni: sopraanosaksofoni, sopraninonokkahuilu /5,7,8), Markku Lievonen (kontrabasso, celesta /1-6,8,10,12), Tommy Knif (kitara /8,9), Jukka Ruohomäki (syntetisaattori /1,9).
Keywords: laulaja-lauluntekijät; psykedeelinen rock