Ileal digestibility of amino acids for poultry
Ileal digestibility of amino acids for poultry
Linkki verkkoaineistoon
(Useita organisaatioita)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
57 sivua, 53 sivua useina sivunumerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
Natural Resources Institute Finland,
2020.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2020 |
Sarja | Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus, ISSN 2342-7647; 2020, 52. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Sini Perttilä |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-952-380-012-0 |
ISBN |
978-952-380-011-3 nidottu |