User experience goals in human-centred design of safety-critical systems - Karvonen, Hannu, 1981-; Jyväskylän yliopisto. Informaatioteknologian tiedekunta (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 2019)
Käyttäjäkokemustavoitteet turvallisuuskriittisten järjestelmien käyttäjäkeskeisessä suunnittelussa.
Oikea kustantaja Hannu Karvonen.
Julkaisussa virheellisesti sarjamerkintö: JYU Dissertations 156 ja ISSN-tunnus 2489-9003.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 9 eripainosta.
Väitöskirja
SAATU 2 KPL
Keywords: käyttäjäkokemus; käyttäjälähtöisyys; käyttäjäkeskeinen suunnittelu; järjestelmäsuunnittelu; turvallisuus; turvallisuussuunnittelu; inhimilliset tekijät; ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutus; turvallisuuskriittiset järjestelmät; väitöskirjat