Power, politics, and pillowtalk : the role of royal mistresses in British and French discourses on the legitimacy of monarchical rule, 1714-1774 - Kauppinen, Elina; Jyväskylän yliopisto. Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta (Jyväskylän yliopisto, 2019)
Valtaa, politiikkaa ja kuiskauksia sänkykamarissa : kuninkaallisten rakastajattarien rooli monarkian legitimiteettiä koskevissa keskusteluissa Ranskassa ja Britanniassa, 1714-1774.
Keywords: 1700-luku; monarkia; poliittinen kulttuuri; rakastajattaret; kuninkaalliset; hovit; skandaalit; julkinen keskustelu; sukupuoli; Ranska; Iso-Britannia