Paisuvat kalliosavet - Wegelius, Arto; Holopainen, Pekka; Helsingin kaupunki. Geotekninen osasto (Helsinki : Helsingin kaupunki, Kiinteistövirasto, Geotekninen osasto, 1997)
Swelling clay in crystalline bedrock.
Julkaisussa virheellisesti ISSN-tunnus 0788-6209.
Keywords: savi; fysikaaliset ominaisuudet; laajeneminen; maarakennus; kalliot; tunnelinrakennus; riskitekijät; louhinta; geotekniikka