Ammatillisen kuntoutuksen onnistuminen julkisella alalla - Pekkarinen, Laura, 1974-; Sohlman, Petra; Keva (Helsinki : Keva, 2020)
Sammanfattning.
Keywords: ammatillinen kuntoutus; julkinen sektori; työntekijät; kokemukset; vaikuttavuus; työkyky