Uutta uskallusta - Herännäisnuorten kuoro; Riihimäki, Ilmo, 1946-2022; Herättäjä-Yhdistys (Lapua : Herättäjä-Yhdistys, 1976)
16 kappaletta.
A-puoli: Vain vähän, Herra Jeesus ; Salattu Herra ; Jeesus turva anna ; Armoa, Jeesus, odotan ; Ah armoa Herra suloinen ; Iloiten, Jeesus, muistan ; Pyhä kirkkaus ; Tuon tästä päivästä kiitoksen. B-puoli: Herra korkiasti kiitetty ; Riemuitkaa kaikki kristityt ; Puer natus in Betlehem ; Cantate Domino ; Cristus factus est ; Katso, minä seson ovella ; Matkamiehen mieli palaa ; Herraa hyvää kiittäkää.
Siionin virret ja laulut.
Herännäsnuorten kuoro, Ilmo Riihimäki (johtaja).