Kant’s transcendental deductions : a new elucidation - Nikkarla, Markus, 1972- (Turku : University of Turku, 2017)
Abstract.
Tiivistelmä.
Väitöskirja
Keywords: Kant, Immanuel, -- 1724-1804.; kognitio; havainnot; tietoisuus; filosofia; väitöskirjat