Felis Quartet - Felis-kvartetti; Göbel, Marion; Hakasalo, Helka; Kautonen, Sirkka; Syvälähde, Anja; Alakotila, Timo, 1959- ([Kustannuspaikka tuntematon] : [Felis-kvartetti], 2017)
3 teosta.
String Quartet no. 2 ; Via Crucis ; Cupido dormido.
Levyn kotelossa yhtyeen ja säveltäjien esittely suomeksi ja englanniksi.
Timo Alakotila (tuottaja).
Felis-kvartetti (soitinyhtye): Sirkka Kautonen (viulu), Anja Syvälähde (viulu), Helka Hakasalo (alttoviulu), Marion Göbel (sello).
Keywords: kvartetot