On the road from nowhere - Afire; Halon, Hate, 1983-; Hiilesmaa, Hiili, 1966-; Hiltunen, Suvi, 1981-; Kanerva, Tarmo; Kukkohovi, Sami; Leiviskä, Antti; Olsson, Jonas ([Oulu] : Afire, 2018)
10 kappaletta.
The one to take the fall -- Not coming home -- Let me be the one -- Nowherefound -- Tired of being broken -- Veiling the tears -- Shining through -- Rotten to the core -- Strangers again -- Forevermore.
Hiili Hiilesmaa (tuottaja rumpuraidoilla), Jonas Olsson (tuottaja lauluääniraidoilla).
Afire (yhtye): Suvi Hiltunen (lauluääni), Sami Kukkohovi (kitara), Antti Leiviskä (kitara), Harri Halonen (sähköbasso), Tarmo Kanerva (rummut). Lisäksi: Hiili Hiilesmaa (lyömäsoittimet).
Sanat: englanti.
Keywords: Afire -- albumit; hard rock