Tuulensuoja - Haru, Ylva, 1985-; Kiiveri, Matias; Aalto, Arttu; Keränen, Riikka; Tirkkonen, Anssi ([Suomi] : [Lotta Jääskelä], 2016)
4 kappaletta.
Uuden alku ; Nyt ; Mut luotiin kulkemaan ; Tuulensuoja.
Matias Kiiveri (tuottaja), Ylva Haru (tuottaja).
Ylva Haru (lauluääni, akustinen kitara), Matias Kiiveri (akustinen kitara, sähkökitara, lap steel, sähköbasso, rummut), Arttu Aalto (sähkökitara), Riikka Keränen (sähköbasso), Anssi Tirkkonen (rummut). - Taustalaulu: Matias Kiiveri (mieslauluääni), Riikka Keränen (naislauluääni).
Keywords: omakustanteet; Haru, Ylva, -- 1985- -- EP:t.; popmusiikki; folk rock