Unohtumaton 60-luku. - Valitut Palat (yhtiö) (Helsinki : Valitut Palat, 1990)
96 kappaletta.
Kauan ; Menolippu ; Seitsemän tuntia onnehen ; Vähän ennen kyyneleitä ; Vanha holvikirkko ; Hyvin menee kuitenkin ; Hetki lyö ; Tunti vain ; East Virginia ; Kolmatta linjaa takaisin ; Palkkasoturi ; Kaunis nainen // Ei koskaan selvinpäin ; Nellyn palmikko ; Rööperiin ; Rebecca ; Juhannustanssit ; En kerro kuinka jouduin naimisiin ; Urjalan taikayö ; Ryysyranta ; Elsa, kohtalon lapsi ; Herrat Helsingin ; Emma ; Halitulijallaa.
Kasettien otsikoitu puoliskoittain: Kaipauksen monet kasvot ; Muistojen mukana ; Listaykköset ; Kotoa ja kaukaa ; Haikeaa ja huoletonta ; Sanat eivät riitä kertomaan ; Hetkiä, tunteja, menneitä ; Halitulijallaa!
Eri esittäjiä.
[Äänite]