Levypiste uutuuksia. 100, 12/95. - Adams, Bryan, 1959-; Carey, Mariah; Dahlgren, Eva, 1960-; Edelmann, Samuli, 1968-; Enya, 1961-; Hector, 1947-; Jackson, Michael, 1958-2009; John, Elton, 1947-; Koriseva, Arja, 1965-; Madonna, 1958-; Sani, 1971-; Sorsakoski, Topi, 1952-2011; et al. ([Suomi] : [kustantaja tuntematon], 1995)
42 kappaletta.
Free as a bird / esittäjä The Beatles. Like a rolling stone / esittäjä The Rolling Stones. Lohdutus / esittäjä Essi Wuorela. Hold on / esittäjä Jamie Walters. Release me / esittäjä Jamies Walters. Tyttö huutaa hii! / esittäjä Lapinlahden Linnut. Youngstown / esittäjä Bruce Springsteen. Matkustanut oon / esittäjä Aikakone. Alla vaahterapuun / esittäjä Aikakone. Det sista du ser / esittäjä Nordman. Be mig / esittäjä Nordman. Agressiivinen lapsi / esittäjä Juustopäät. Sukkapuikkokapina / esittäjä Juustopäät. Punainen lumi / esittäjä Juustopäät. One more chance / esittäjä Madonna. Blessed / esittäjä Elton John. Yö tanssittaa / esittäjä Hector. Nuoruuden lopetus / esittäjä Hector. Earth song / esittäjä Michael Jackson. This time / esittäjä Michael Jackson. Stayin' alive / esittäjä N-Trance. Feel so good / esittäjä Waldo. What's good for me / esittäjä 2 Unlimited. Mä jaksan odottaa / Samuli Edelmann. Tuhat yötä / Samuli Edelmann. You don't understand / esittäjä Roxette. Lucky love / esittäjä Ace of Base. Perfect world / esitt. Ace of Base. Myrskyn jälkeen / esittäjä Kari Tapio. Kattojen primadonna / esittäjä Arja Koriseva. I was born to love you / esittäjä Queen. Heaven for evryone / esittäjä Queen. Too much love will kill you / esittäjä Queen. Kyyneleet / esittäjä Topi Sorsakoski. Märkää rakkautta / esittäjä Essi Wuorela. China roses / esittäjä Enya. Jorden är ett litet rum / esittäjä Eva Dahlgren. Looking in / esittäjä Mariah Carey. Tahdon auttaa / esittäjä Matti ja Teppo. Pidä minusta kiinni / esittäjä Matti ja Teppo. Adiemus / esittäjä Adiemus.
Kappaleiden tekijätiedot puuttuvat julkaisusta.
Eri esittäjiä.
Kappaleita ei luetteloitu erikseen
Keywords: popmusiikki; kokoomateokset; iskelmät; popmusiikki; kokoomateokset; iskelmät