Levypiste uutuuksia. 1068, 12/95. - Carey, Mariah; Edelmann, Samuli, 1968-; Hallikainen, Joel, 1961-; Hector, 1947-; Hiltunen, Isto, 1967-; John, Elton, 1947-; Katri-Helena; Koriseva, Arja, 1965-; Lehtonen, Sauli, 1975-1995; Marion, 1945-; Sani, 1971-; Sorsakoski, Topi, 1952-2011; et al. ([Suomi] : [kustantaja tuntematon], 1995)
28 kappaletta.
Tuhat yötä / esittäjä Samuli Edelmann. Myrskyn jälkeen / esittäjä Kari Tapio. Lucky love / esittäjä Ace of Base. Rakastunut nainen / esittäjä Arja Koriseva. Alla venäläisen kuun / esittäjä Topi Sorsakoski. Hold on / esittäjä Jamie Walters. Odota / esittäjä Aikakone. Feel so good / esittäjä Waldo. Rakkauden tähti / esittäjä Movetron. Can you feel the love tonight / esittäjä Elton John. Fantasy / esittäjä Mariah Carey. Märkää rakkautta / esittäjä Essi Wuorela. Yö tanssittaa / esittäjä Hector. Naiseni mennyt on / esittäjä Isto Hiltunen. B with you / esittäjä Sound of R.E.L.S. Jump for joy / esittäjä 2 Unlimited. Natalie / esittäjä Reijo Taipale. Yö äänetön / esittäjä Sauli Lehtonen. Kurjet / esittäjä Marion. You don't understand / esittäjä Roxette. Heaven for everyone / esittäjä Queen. Tyttö huutaa hii! / esittäjä Lapinlahden Linnut. Iiskan tupairylli / esittäjä Rehupiikles. Främlingen / esittäjä Nordman. Hyvää matkaa / esittäjä Matti ja Teppo. Jos mä ruusu oisin / esittäjä Katri Helena. Antaa menneiden mennä / esittäjä Joel Hallikainen. Adiemus / esittäjä Adiemus.
Kappaleiden tekijätiedot puuttuvat julkaisusta.
Eri esittäjiä.
Kappaleita ei luetteloitu erikseen
Keywords: popmusiikki; kokoomateokset; iskelmät; popmusiikki; kokoomateokset; iskelmät