Tyhjyydestä vapauteen - Jussi (Jussi Helaakoski); Helaakoski, Jussi; Turpeinen, Esko, 1976- ([Jyväskylä] : Jussi Helaakoski, 2015)
13 kappaletta.
Jussi Helaakoski (vastaava tuottaja), Esko Turpeinen (studiotuottaja, äänittäjä).
Jussi (lauluääni), Esko (soittimet, taustalaulu).
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
Keywords: gospelrock