Sä et tykkää musta enää ; Sä et tykkää musta enää - Saami-remix - 2. Maanantai (yhtye); Polygram Finland ([Helsinki] : PolyGram Finland, 1994)
2 kappaletta.
Promoäänite.
Kansikotelo puuttuu.
2. Maanantai (lauluduo), yhtye.
Keywords: 2. Maanantai -- singlet; popmusiikki