Rakkauden jälkeen - kaikki levytykset ja arkistojen aarteita : 1963-1988 - Carola, 1941-1997; Warner Music Finland ([Helsinki] : Warner Music Finland, 2011)
184 kappaletta.
CD 1: 1963-1969. CD 2: 1970-1973. CD 3: 1980-1983. CD 4: 1985-1988. CD 5: Carola & Heikki Sarmanto Trio. CD 6: Jazzlaulaja. CD 7: Läksin minä kesäyönä. CD 8: My favourite things.
Julkaisussa ennen julkaisemattomia äänityksiä.
Carola (lauluääni), yhtyeet, orkesterit.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
Keywords: Carola, -- 1941-1997 -- kokoelmat; viihdemusiikki; jazz; bossa nova; elokuvamusiikki; joululaulut