G.A.F.C - Body Minus Head; Oksanen, Mika; Salmi, Santeri; Sivonen, Sami; Tikka, Juha, 1955- ([Helsinki] : [Body Minus Head], 2011)
3 kappaletta.
Body Minus Head (yhtye): M. Oksanen (lauluääni), S. Sivonen (kitara), J. Tikka (sähköbasso), S. Salmi (rummut).
Äänitys: elokuu 2010 - tammikuu 2011, [Helsinki], Drop Hammer Studios.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Verkkoaineisto myös digitaalisena kopiona Kansalliskirjaston verkkoarkistossa.
[Äänite]
Keywords: Body Minus Head -- singlet; heavy metal; thrash metal