Live at Miljazz 2009 - Brecker, Randy; Mikkola, Pasi-Heikki, 1965-; Savon sotilassoittokunta ([Mikkeli] : Savon sotilassoittokunta, 2010)
6 kappaletta.
Randy Brecker (trumpetti), Savo Military Big Band (Savon Sotilassoittokunnan Big Band), Pasi-Heikki Mikkola (johtaja). - Soittokunnan jäsenet lueteltu julkaisun sisäkannessa. - Solistit lueteltu kappaleittain.
Livetaltiointi: 7.6.2009, Riihimäki, MILjazz Tour 2009.
Keywords: big bandit; jazz