Let's sing together! : hymns and songs for children (Oulu : Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys, 2010)
45 kappaletta.
Soitinnus: melodia, sointumerkit.
Englanninkielisiä versioita virsistä ja Siionin lauluista.
English project group: Alexandra Glynn, Karen Johnson, Richard Nevala, Kathryn Waaraniemi, Paul Waaraniemi, Daniel Wuollet, Sheldon Ylioja.
Sanat: englanti.
[Nuottijulkaisu]
Keywords: hengelliset lastenlaulut; lapset; hengelliset laulut (kristinusko); virret