Vieroitusoireita - Järjen riemuvoitto (yhtye); Finni, Simo; Hirvonen, Mika; Holopainen, Maarit; Kainulainen, Sanna; Kupiainen, Mika; Marttila, Heikki, 1977-; Rouvinen, Panu; Salimäki, Marko; Sorsa, Jouni; Suutela, Olli; Wahlström, Olli Matti; et al. ([Suomi] : Järjen riemuvoitto, 1997)
3 kappaletta.
Järjen riemuvoitto (yhtye tai projektinimi): Maarit Holopainen (naislauluääni), Heikki Marttila (sähkökitara), Marko Salimäki (kitara), Panu Rouvinen (kosketinsoittimet, taustalaulu), Olli-Matti Wahlström (sähköbasso), Sanna Kainulainen (viulu, taustalaulu), Mika Kupiainen (rummut), Olli Suutela (baritonisaksofoni, tenorisaksofoni), Jouni Sorsa (alttosaksofoni), Mika Hirvonen (trumpetti), Simo Finni (tuuba). - Avustavat muusikot lueteltu kappaleittain.
Keywords: popmusiikki