Sinua, sinua - Scaffolds; Vilkko, Arto, 1950-; Kuivalainen, Kari, 1960-; Bergholm, Christer, 1948-; Bergholm, Harry; Kuivalainen, Kari, 1960- ([Kustannuspaikka tuntematon] : [Kartones], 2010)
1 kappale.
CD-R-äänilevy.
The Scaffolds (yhtye): Harry Bergholm (kitara), Kicke Bergholm (sähköbasso), Kari Kuivalainen (rummut, lauluääni), Arto Vilkko (kitara, lauluääni).
[Äänite]
Keywords: Scaffolds -- singlet; popmusiikki